Οι υπηρεσίες  του ΚΟΥΓΙΑ ΠΕΡΙΚΛΗ καλύπτουν την μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την εγκατάσταση, την συντήρηση, την τεχνική υποστήριξη, την επισκευή , την ανακαίνιση – εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα σας. 

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία, τοποθετούμε γνήσια ανταλλακτικά, γιατί ο άξονας  της φιλοσοφίας μας είναι η ασφάλεια των επιβατών. Για οποιαδήποτε σύστημα κάθετης μεταφοράς προσώπων ή φορτίων σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις.

Εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων

Για την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων είτε πρόκειται για πολυκατοικίες ή μονοκατοικίες , επαγγελματικούς ή δημόσιους χώρους η εταιρεία ΚΟΥΓΙΑ ΠΕΡΙΚΛΗ θα μελετήσει , θα σχεδιάσει και θα εγκαταστήσει τον ανελκυστήρα που είναι ιδανικός για εσάς και θα καλύπτει πλήρως τις προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία.

Read More

Τεχνική υποστήριξη  - Συντήρηση του ανελκυστήρα

Η Τεχνική Υποστήριξη ή Συντήρηση των ανελκυστήρων είναι υποχρεωτική από τον νόμο. Κρίνεται όμως αναγκαία και για άλλους λόγους. Η παράλειψη συντήρησης οδηγεί στην επιτάχυνση των φθορών, στην εμφάνιση βλαβών με αποτέλεσμα πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση στον προϋπολογισμό σας.

Read More

Ανακαίνιση - Εκσυγχρονισμός

Η ανακαίνιση – εκσυγχρονισμός ενός ανελκυστήρα σημαίνει την καθολική ή σε μεγάλο μέρος αντικατάσταση των εξαρτημάτων του ήδη εγκατεστημένου ανελκυστήρα σας. Αυτή συμβαίνει λόγω δυσλειτουργιών που παρουσιάζει κάποιος ανελκυστήρας και πέρα από την μη ομαλή συνέχιση της λειτουργίας αυτού μπορεί και να υπάρχει κίνδυνος στην μετακίνησή σας.

Read More

Επισκευή Ανελκυστήρων

Η επισκευή ενός ανελκυστήρα σημαίνει την αντικατάσταση κάποιων εξαρτημάτων τα οποία προκαλούν δυσλειτουργία σε αυτόν λόγω φθοράς τους από την χρήση. Εάν ο ανελκυστήρας σας χρειάζεται επισκευή ή ανακαίνιση – εκσυγχρονισμό θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε προσφέροντάς σας τις πιο σύγχρονες, πιστοποιημένες και οικονομικές λύσεις για τον ανελκυστήρα σας!

Read More

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Κουμανιώτη 63-67 Πάτρα
  • 2610 341942
  • info[at]kougiaslift.gr
  • www.kougiaslift.gr

NEWSLETTER