Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ

Ειδικό σύστημα ανύψωσης ΑΜΕΑ σε μορφή πλατφόρμας όπου μπορεί να τοποθετηθεί αμαξίδιο. Το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο συνθέτεται από τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό (Ν.Κ.Ο.) ΦΕΚ 79 (9.4.2012) Ν. 4067 ,το ΦΕΚ 18 της 15ης Ιανουαρίου 2002, «Ειδικές Ρυθμίσεις για την εξυπηρέτηση εμποδιζόμενων ατόμων σε υφιστάμενα κτίρια», καθώς και τις οδηγίες του ΥΠΕΧΩΔΕ «Σχεδιάζοντας για όλους-οδηγίες σχεδιασμού»

Πρόκειται για εξειδικευμένα συστήματα ανύψωσης σκάλας και πλατφόρμες ώστε να διευκολύνουμε τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) να κινούνται με ασφάλεια και άνεση στο σπίτι ή σε δημόσιους χώρους, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη ποιότητα διαβίωσης καθώς και την κοινωνικοποίησή τους.

Κάθε ανυψωτικό σύστημα κλιμακοστασίου ή κατακόρυφης κίνησης κατασκευάζεται μεμονωμένα ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου και τις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά. Μπορεί να εγκατασταθεί σε εσωτερικούς-εξωτερικούς χώρους και να στερεωθεί τόσο στον τοίχο όσο και με στηρίγματα στο έδαφος, αποτελεί την ιδανική λύση για ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη, ανάμεσα σε 2 είδη συστημάτων ανύψωσης ΑΜΕΑ.

 

 

More in this category: « Θάλαμος 6

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Κουμανιώτη 63-67 Πάτρα
  • 2610 341942
  • info[at]kougiaslift.gr
  • www.kougiaslift.gr

NEWSLETTER